Auburn Mountainview High School

DAILY BELL SCHEDULE 2019-2020 School Year

Without CORE/Choice

Five-Minute Passing Time

		1
Zero Period	7:10 - 8:05	55 minutes
First Period	8:10 - 9:05	55 minutes
Second Period (Morning PA system announcement	9:10 - 10:08 ents at beginning of period)	58 minutes
Third Period	10:13 - 11:08	55 minutes
Fourth Period and Lunch		
First Lunch 11:08 - 11:43	<u>In Class</u> 11:43 - 12:40	57 minutes
<u>Second Lunch</u> 12:10 - 12:45	<u>In Class</u> 11:13 - 12:10	57 minutes
Fifth Period	12:45 - 1:40	55 minutes
Sixth Period	1:45 - 2:40	55 minutes
Busses Depart	2:40 - 2:46	6 minutes
Seventh Period	2:50 – 4:50 (Monday, Tuesday, Wednesday)	6 hours weekly

Rev. 7/2019